fbpx

Зеленовић се опасно погубио, сад почео да прогони самог себе

Безброј „теорија завере“ бившег градоначелника

Поводом најновијег саопштења некаквог ГО „Заједно Шабац“, чији је председник, а иначе копредседник опет некаквог „Заједно“, мада су до јуче били „Морамо“, примећујемо да је фокус овог „писанија“ на томе да је Небојша Зеленовић „најпрогоњенији политичар у Србији“.

Апсолутно се слажемо са наведеном реченицом, јер онај ко прогони самога себе јесте најгори прогонитељ који постоји!

Сећамо се колико је само о томе да га наводно прате и прислушкују, да су све службе укључене у његову обраду без било каквог налога… А ево – до данас није понудио ни један једини доказ за своје лажи! Притом је те теорије завере јавно износио на њему блиским ТВ станицама за скупљање дневно-политичких поена и, наравно, опет није приложио ниједан доказ за те оптужбе.

О чињеници да сте као коалиција „Морамо“ вратили новац у буџет вреди разговарати колико и о поштењу оне која се бави најстаријим занатом на свету.

Небојша Зеленовић је опљачкао буџет града Шапца и његова борба за наш град је трајала само док није изгубио власт. Од момента када је остао без власти Зеленовић не излази ни на једне изборе који су важни за Шабац, али зато изађе на парламентарне и председничке и проведе се, а како би и другачије –  као бос по трњу!

Зашто Зеленовић не излази на изборе за чланове савета месних заједница у Шапцу? Лако је одговорити: Тамо нема пара или не бар онолико на колико је навикао да узима, па га та борба и не занима. Баш као што га не занимају ни град Шабац, нити сами Шапчани, јер су му требали само као одскочна даска за политичку каријеру у Београду.

Напредњаци су били више од десет година опозиција у Шапцу, и на сваке изборе су излазили и борили се за сваки глас, борили се за сваку месну заједницу и некада побеђивали и некада губили.

Исто је тако било и са локалним изборима, као и изборима на другим нивоима. Нису бежали од воље народа као што то данас ради Небојша Зеленовић. И у томе се драстично разликују од Зеленовића: њима је свака победа била битна, а њему само новац из буџета и лична политичка промоција.

Изађи Зеленовићу и бори се за своје губитничке идеје, уместо што се кријеш иза разноразних саопштења некаквих странка које су као „Заједно за Србију“ отишле у коалицију „Морамо“, а сада су напрасно постале неки „Заједно“!

Договорите се прво ко сте и шта сте, објасните струјама у сопственом ГО зашто не излазите на изборе за месне заједнице, зашто их обмањујете да вам је Шабац важан и пружите доказе за све своје лажи изговорене или написане у последње две године. На пример, почев од ваше наводе бриге за суграђане, па до квази екологије које сте се ухватили као сламке спаса, да би се на леђима разних Ћута домогли мало власти у Београду и Србији.

И да закључимо: Једино што прогони бившег шабачког градоначелника Небојшу Зеленовића јесте његова сопствена срамота од изборних пораза и стид од суграђана што је одустао од њих…

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар