Завршни радови на асфалтирању Змај Јовине у Шапцу

У току су завршни радови на асфалтирању улице Змај Јовина у Шапцу. Извођач радова је ,,Југокоп – Подриње”, а средства су обезбеђена у буџету Града Шапца из повраћаја пореза на имовину грађана. Градоначелник Пајић, који је обишао радове, истакао је да се наставља са улагањем у путну инфраструктуру на територији града Шапца.

,,Да озбиљно схватамо потребе свих становника Шапца и да нам је важно да они буду задовољни, без обзира да ли живе у граду или на сеоском подручју, показујемо поново на делу. Завршили смо радове у једном од најгушће насељених делова града. Нови асфалт добиће улице Змај Јовина, Младена Ђуричића и део Проте Смиљанића, али и паркинг простор код раскрснице улица Јована Цвијића и Норвешке. Вредност ових радова је 9,3 милиона динара, а финансирани су средствима из буџета Града Шапца. Сезона радова нових путева у нашем граду је у пуном јеку.

Успешно реализујемо планове на смањењу броја неасфалтираних улица, као и оних улица у којима је неопходна реконструкција. Наставићемо да ослушкујемо потребе свих наших суграђана, како бисмо унапредили услове живота да би наш Шабац био Град будућности”, истакао је Пајић.

Владан Макевић, председник Савета месне заједнице Жика Поповић истиче да је приоритет ове месне заједнице реконструкција улица. ,,Савет месне заједнице Жика Поповић, са Градском управом и ЈП ,,Инфраструктура” ове године је испланирао да се уради одређен број улица. То је од великог значаја за становнике ове месне заједнице. Ова улица је изузетно насељена и нов асфалт ће доста значити становницима”, рекао је Мањенчић.

(Фотографије: Град Шабац)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар