Завршни радови на асфалтирању деонице пута Добрић – Липолист

(Фото: Град Шабац)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је Добрић где су у току завршни радови на асфалтирању деонице пута Добрић – Липолист у дужини од једног километра. Вредност радова је 7,5 милиона динара, а радове финансира ЈП ,,Путеви Србије“. Извођач радова је ПЗП ,,Ваљево”.

,,Оно што је јако значајно је то да овај пут представља најближу асфалтну везу која спаја села Поцерине са Мачвом. Саобраћајница је била асфалтирана, али у јако лошем стању. Није било довољно само окрпити рупе, него смо уз помоћ наше државе пут пресвукли новим асфалтом. Добар пут, на који су мештани дуго чекали, од изузетне је важности пре свега због вредних домаћина, али и младих људи који су остали на селу”, казао је градоначелник Пајић.

Кроз Добрић је урађен и нов пут на деоници Шабац – Богосавац – Добрић – Цуљковић – Радовашница у дужини од 19,2 километра који је најавио и отворио председник Александар Вучић.

,,Захваљујући подршци председника Вучића и министара у Влади РС територија града Шапца биће умрежена новим путевима чиме исписујемо историју. У разговору са мештанима Добрића чули смо њихове потребе и настојаћемо да их остваримо. У наредном периоду у Добрићу и Богосавцу биће урађени лежећи полицајци јер нам је безбедност ђака на првом месту. Овде нећемо стати. Обилазимо сва места на територији града Шапца и трудићемо се да изађемо у сусрет мештанима свих села. Шабац ће бити Град будућности”, додао је градоначелник Пајић.

Како каже Драган Живковић, председник Месне заједнице Добрић, приоритети ове месне заједнице су нови путеви.

,,Ова улица је изузетно насељена људима. Много ће значити и мештанима Добрића и Липолиста, јер спаја ова два места. Приоритети наше месне заједнице су путеви и инфраструктура у виду електромреже”, казао је Драган Живковић.

Мештанин Добрића, Брана Јоцић, каже да је нов асфалт оно на шта се дуго чекало.

,,Желео бих да се захвалим председнику Вучићу, градоначелнику Шапца Александру Пајићу и извођачима радова Предузећу за путеве ,,Ваљево” јер је пут урађен изузетно квалитетно. Наша месна заједница ће се трудити да Добрић инфраструктурно напредује”, рекао је Брана Јоцић.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар