fbpx

Радови на комплексу шабачких базена све ближи крају (ГАЛЕРИЈА)

Радови на комплексу шабачких отворених базена све више се примичу крају, а лепо време данас било је прилика да градоначелник др Александар Пајић посети градилиште.

– Ово је велика ствар за све Шапчане, јер се ради о највећој инвестицији ове године, коју финансирамо сопственим средствима, вредној око три милиона евра. На ову инвестицију су Шапчани чекали дуги низ година и поносан сам што је реализујемо без динара задужења. Када смо почели са реализацијом овог пројекта било је невероватно да ћемо само за шест месеци имати овај велелепни комплекс у ком ће спас од врућина моћи да пронађе 3.000 до 4.000 суграђана – нагласио је градоначелник Пајић.

Поред три базена (великог, мањег и дечјег) овде ће се налазити трибине са 850 места, свлачионице, летња башта, санитарни чворови, уз комплетан пратећи садржај како би објекат био мултифункционалног типа и могао да се користи за рекреацију и спорт.

– Велику захвалност дугујемо шабачкој фирми „Сет” која је на челу конзорцијума и која се труди да испоштује рокове. Отварање комплекса предвиђено је средином јула, надам се на задовољство свих суграђана – истакао је градоначелник Шапца др Александар Пајић.

(Фото: Град Шабац)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар