Завршено асфалтирање у Улици Краља Петра Првог у Поцерском Причиновићу

(Фото: Град Шабац)

Завршени су радови на реконструкцији асфалта у Улици Краља Петра Првог у Поцерском Причиновићу у дужини од 1.000 метара. Ради се о регионалном путу који повезује ово село са Шапцем и Доњим Црниљевоm. Радове су данас обишли заменик градоначелника Блажа Кнежевић и в. д. директора ЈП ,,Инфраструктура” Милица Павловић.

„Оно што смо обећали суграђанима то испуњавамо. Разговарали смо са грађанима, саслушали њихове проблеме, а ова улица је била један од њихових проблема које смо данас успешно решили. Град Шабац је већ препознат као добар партнер суграђанима и саветима месних заједница. Ми ћемо се трудити да ту сарадњу унапредимо како бисмо им обезбедили што квалитетније услове за живот.

Оно што сам раније говорио у изјавама за медије, поновићу и сада, Град Шабац ради све оно што претходна власт није радила протеклих 20 година. Сваки дан су машине на терену, а радови теку планираном динамиком”, истакао је Блажа Кнежевић и додао да ће наставити системски да раде на унапређењу путне инфраструктуре на подручју града.

„Шабац ће у наредном периоду ‘процветати’ захваљујући новим инвестицијама које долазе. Буџет града ће бити већи, а самим тим одвојићемо и више средстава за инфраструктурне пројекте. За град Шабац је стратешка подршка Владe Републике Србије од изузетног значаја и ми смо им на томе захвални. Уз подршку државе и улажући сопствена средства решаваћемо све оне инфраструктурне пројекте које су од велике важности за суграђане”, рекао је Кнежевић.

В. д. директора ЈП „Инфраструктура” Милица Павловић захвалила се свим радницима који вредно раде на високим температурама и пре рока завршавају радове.

Представници Месне заједнице Поцерски Причиновић истичу да је веома важно да се ради на побољшању путне инфраструктуре у свакој месној заједници.

„Мени је посебно драго када радимо на унапређењу инфраструктуре у нашој месној заједници. Имамо одличну сарадњу са Градском управом и желим да им се на томе захвалим. Асфалтирање улице Улице краља Петра првог је велика инвестиција и само део онога шта све планирамо да радимо”, каже председник Месне заједнице Владан Богићевић.

Он је поручио житељима Поцерског Причиновића да буду мало стрпљиви, јер не може одмах све да се реши.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар