Завод за јавно здравље у Шапцу подржао анкету „Женског центра Милица“

(Фото: Шабачки лист)

Завод за јавно здравље у Шапцу упутио је допис којим је позвао све жене на подручју Мачванског округа, које су прошле или пролазе процес лечења са раком дојке, да нађу времена да попуне анкету невладине организације „Женски центар Милица“, како би се створила што тачнија слика са терена.

У допису се наводи да ЗЈЗ у Шапцу у циљу побољшања квалитета живота жена оболелих од рака дојке подржава активности свих невладиних организација које се баве овом темом, а да „Женски центар Милица“ на територији Републике Србије спроводи анкету „Пут пацијенткиње са карциномом дојке у Србији“.

„Завод за јавно здравље Шабац позива све даме које су прошле или пролазе овај пут лечења са раком дојке да нађу времена да попуне ову анкету како би се створила што тачнија слика са терена.
Линк за попуњавање анкете можете наћи на сајту и друштвеним мрежама Завода за јавно здравље Шабац.

Планирано је да се резултати анкете презентују у оквиру Регионалне кампање “Дај педалу раку“ у октобру месецу“, истиче се у допису ЗЈЗ у Шапцу.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар