Вртић „Чигра“ обележио 16 успешних година рада (ВИДЕО)

(Фото: Принтскрин)

Вртић “Чигра”, први приватни вртић у Шапцу, данас је прославио 16-годишњицу оснивања. Изражавајући задовољство дугогодишњим радом вртића „Чигра“, који је оправдао указано поверење родитеља, градоначелник Шапца др Александар Пајић је истакао да око 150 наших најмлађих суграђана, узраста од 9 месеци до 5 година, сваког дана у одличним условима стиче прва знања уз помоћ стручног особља.

„Основна одлика државних, али и приватних предшколских установе јесте квалитет образовног процеса који се у њима спроводи. Осим васпитно – образовног процеса, у овим околностима, од пресудне важности је здравствена политика која се примењује у овим установама, како би се од коронавируса заштитили наши најмлађи суграђани. То треба да буде основ у наредном периоду. Успели смо да смањимо листе чекања за упис у вртиће, а жеља нам је да листа уопште и не постоји. Сва деца би требало да имају исту шансу, а на нама је да им обезбедимо услове како би се развили у здраве и успешне људе“, рекао је градоначелник Пајић.

Рада Дабић, директорка ове приватне предшколске установе, уручила је данас захвалнице градоначелнику др Александару Пајићу, народном посланику др Бобану Бирманчевићу, в.д. директора Национале службе за запошљавање у Шапцу Радивоју Мићићу, в. д. директора Завода за јавно здравље у Шапцу др Бранку Вујковићу, в. д. директору Опште болнице у Шапцу др Слободану Поповићу, одборници СНС-а Славици Костић…

„Прошло је доста времена од оснивања вртића. То видимо по деци која су сада већ на факултету. Од сутра ћемо у вртићу имати и пету групу, тако да је то укупно 150 малишана. Наш вртић ускоро почиње да ради продужено радно време, сваким даном до 21 час, а радићемо и суботом”, рекла је Рада Дабић. Погледајте и наш видео прилог.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар