Вишедеценијско успешно пословање „Хемофарма“ у Шапцу (ВИДЕО)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић састао се са генералним директором „Хемофарма“, Роналдом Зелигером и директорком корпоративних послова и комуникација, Сандом Савић. Разговарано је о досадашњем пословању ове компаније и плановима за наредни период.

– Генерални директор „Хемофарма“ током посете није пропустио прилику да искаже задовољство због успешног пословања компаније на чијем је челу. Више од четири деценије колико ова фирма за производњу фармацеутских производа привређује у Шапцу, успешно одолева свим тржишним условима, а за своје место и поред бројне и јаке конкуренције, изборила се квалитетом и континуитетом. Између осталог, захваљујући вредним и одговорним Шапчанима које упошљава.
Град ће се трудити да ослушкује и испрати потребе привредника који послују у Шапцу – истакао је градоначелник Пајић.

На састанку су изнети и планови компаније „Хемофарм“ за наредни период који се између осталог односе на проширење палете производа. Погледајте наш видео прилог.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар