fbpx

Више од милион коверата за наградну игру „Узми рачун и победи“

Извлачење сутра пред ТВ камерама

Влада Републике Србије саопштила је данас да ће прво извлачење у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи 2021“ бити одржано суботу, 15. маја, у 18 часова, уз директан пренос на првом програму Радио-телевизије Србије. Тада ће своје нове власнике добити пет аутомобила „фијат 500 Л“ као и стан у Београду, у насељу Земунске капије.

Судећи по тренутном броју коверата, грађани су ове године одлучније него икада кренули у борбу против сиве економије, с обзиром на то да је у студију тренутно више од 1.000.000 коверата са фискалним рачунима и слиповима. Сви грађани имају времена да још данас, до краја радног времена пословница поште, убаце коверте у поштанске сандучиће, уколико желе да оне буду у конкуренцији за вредне награде сутра у 18 часова.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. године са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати ”Узми рачун и победи 2021”. Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Подсећања ради, наградни фонд наградне игре ове године је умногоме већи него прошле с обзиром на то да у два круга, пролећном и јесењем, грађане који буду слали рачуне и слипове очекује чак 16 станова у Београду – 14 станова у насељу Земунске капије и два стана у Београду на води, као и 60 аутомобила „фијат 500 Л“.

Битно је напоменути да ће грађанима практично током целе године бити омогућено слање рачуна и слипова у ковертама и све пошиљке послате од априла биће у конкуренцији за свако извлачење све до краја другог круга на јесен. Влада Србије подсећа грађане на то да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

Апелујемо на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт центар путем имејла kontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.

Наградна игра „Узми рачун и победи“ показала се као одличан пут за сузбијање сиве економије и Влада Србије и НАЛЕД верују да ће и овај циклус наградне игре, као и сви претходни, допринети подизању свести грађана о значају узимања фискалних рачуна и довести до смањења стопе сиве економије у нашој земљи.

(Извор: srbija.gov.rs)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар