Видовданске награде Шапца најбољим ученицима (ГАЛЕРИЈА)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић свечано је уручио Видовданске награде најбољим ученицима основних и средњих школа и њиховим наставницима. Награде су добили ученици са територије града Шапца који су освојили једно од прва три места на републичким и међународним такмичењима, као и ђаци генерације у средњим школама. Градоначелник Пајић истакао је да доделом Видовданских награда најбољим ученицима, симболички као Град, показују шта им је најважније.

„Свесни смо чињенице да су кључни чиниоци напретка друштва, државе али и локалне заједнице, управо образовање и васпитање, односно ученици и наставници као најважније карике тог ланца. Ови ученици су наша будућност! Поносан сам што сам на челу града који има овакав потенцијал! Потрудићемо се да ова деца након завршеног школовања имају могућност да остану у свом граду, својој држави и нађу посао за који су се школовали”, казао је градоначелник Пајић и додао да ће Град Шабац наставити да подржава успешне ученике.

„Ми ћемо као Град и даље наставити да пружамо подршку образовним институцијама, запосленима у овој области, а посебно ученицима који су будућност нашег друштва. Сигуран сам да ћемо са оваквом младошћу и знањем остварити циљеве које смо поставили, да Шабац буде Град будућности”, рекао је Пајић.

(Фото: ФБ Градоначелник Шапца)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар