Велики одзив за вакцинацију у Петковици (ГАЛЕРИЈА, ВИДЕО)

Права одлука Града Шапца била је да кренемо са масовном имунизацијом у селима Мачве, Поцерине, Посавотамнаве и изађемо у сусрет свим нашим суграђанима. За четири дана вакцинисано је више од 1.500 мештана. Имунизације је једина опција за враћање нормалном начину живота. Држава је обезбедила довољан број вакцина, а грађани имају могућност да изаберу произвођача, истакао је данас градоначелник др Александар Пајић, приликом обиласка вакциналног пункта у здравственој станици у селу Петковица.

– Радује ме велики одзив и чињеница ће бити вакцинисано преко 100 мештана током данашњег дана. Становништво овог краја углавном чине људи зрелије животне доби, доброг општег здравља, а за вакцинацију се подједнако пријављују, како жене, тако и мушкарци. Апелујем на све да изађу и вакцинишу се, јер је то једини начин да завршимо са пандемијом и дочекамо лето какво сви наши суграђани заслужуjу – нагласио је Пајић.

Он је најавио да ће екипе Дома здравља у Шапцу ићи у сва села, и вакцинисати заинтересована мештане, а за вакцинацију није потребно претходно заказивање. Осим акција на терену, стални вакцинални пункт налази се у сали средње Економске школе „Стана Милановић“, где се наставља вакцинација заинтересованих Шапчана. Погледајте наш видео прилог.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар