Вакцинација у мобилној експозитури Поштанске штедионице (ВИДЕО)

Банка Поштанска штедионица у сарадњи са Заводом за јавно здравље организовала је вакцинацију против вируса Ковид-19 у својој мобилној експозитури постављеној испред филијале у Шапцу. Запосленима и клијентима Банке, као и свим заинтересованим грађанима, на располагању су биле све четири врсте вакцина.

Поштанска штедионица препознатљива је као једина банка са две мобилне експозитуре чиме је омогућено без прекида и у доба пандемије, пружање услуга клијентима. Једна таква експозитура привремено је преуређена у вакцинални пункт испред филијале у Шапцу.

Од обухвата имунизације, зависи колико брзо ћемо достићи колективни имунитет. Овакве и сличне акције, један су од начина да се дође до сваког грађанина и утиче на свест о важности вакцинације, истичу надлежни.

Епидемиолошка ситуација у Шапцу из дана у дан је све боља што потврђује једноцифрен број позитивних узорака на дневном нивоу као и број прегледа у ковид амбуланти.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар