У току асфалтирање у Волујцу, мештани задовољни (ГАЛЕРИЈА)

Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је радове на асфалтирању пута у Волујцу у засеоку Гајића мала. Радови на путној инфраструктури изводе се на неколико локација на територији града Шапца.

Асфалтирање путева у 12 села на територији града Шапца настављено је радовима у местима Поцерине. Један од њих, чије је асфалтирање у току, је и деоница која повезује Гајића малу са другим деловима атара месне заједнице Волујац и даље ка Дворишту.

Радове у овом делу Волујца поздравили су мештани засеока са око четрдесет домаћинстава. Горан Гајић, отац четворо деце, један је од мештана који је одлучио да са породицом остане на селу. Многи млади одлучили су да остану у својим домаћинствима, а путна инфраструктура ће, како истичу, додатно допринети лакшој комуникацији и пласману, претежно воћарских култура чијом се производњом баве.

-Изједначавање услова живота и рада становника градског и сеоског подручја један је од приоритета у раду локалне самоуправе. Почетак улагања је, побољшање путне инфраструктуре. Радимо заједно са својом државом како би од Шапца направили град будућности – истакао је градоначелник Пајић.

Средства за асфалтирање локалних путева 12 месних заједница шабачке општине опредељена су програмима Владе Републике Србије – посредством министарства инфраструктуре и предузећа за путеве.

Славица Гајић

(Фото: Град Шабац)

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар