У недељу избори за чланове савета пет месних заједница на територији Шапца

Драган Васић

Избори за чланове савета пет месних заједница на територији града Шапца – Шипурске ливаде, Слепчевић, Мачвански Причиновић, Петковица, Бела Река, одржаће се у недељу, 26. децембра.

– Бирачка места ће бити отворена у недељу од 8 сати ујутру до 18 часова. Право да гласа на овим изборима имаће 8.439 бирача. Користим прилику да позовем све грађане ових месних заједница да искористе своје бирачко право да узму учешће у овим изборима и да изаберу чланове савета месних заједница јер ће преко овог органа у наредне четири године моћи да остварују своје интересе и потребе – рекао је Драган Васић, председник Изборне комисије за спровођење избора за чланове савета месних заједница на територији града Шапца.

Своје бирачко право становници Месне заједнице “Шипурске ливаде” у недељу, 26. децембра, од 8 до 18 часова могу остварити на два места и то у Великој сали Дома културе где је уписано 2.113 бирача и ОШ “Стојан Новаковић” са уписаних 2.274 бирача. У овој месној заједници бира се једанаест чланова. У МЗ “Слепчевић” на изборном месту у новој згради Основне школе 1.211 бирача изабраће девет чланова савета. У згради основне школе у Мачванском Причиновићу 1.476 гласача бираће 9 чланова савета. У Дому културе у Петковици 698 лица са правом гласа и Основној школи у Белој реци 667 бираће по седам чланова савета.

Оља Гавриловић

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар