fbpx

Тотални фијаско опозиције на протесту у Шапцу

Дупло голо на протесту шабачке опозиције

Потпуни фијаско шабачке опозиције на протесту у Шапцу, најкраћи је резиме данашњих догађања која је лажни еколог Небојша Зеленовић са својим маргиналним одбором „Заједно за Шабац“ данима громогласно најављивао преко Шолакових медија.

Зеленовић и све тања екипа његових истомишљеника двоструко су се обрукали у политичкој слагалици за коју у нашем народу постоји итекако одговарајући израз – дупло голо!

На трибини, уприличеној у хотелу „Слобода“, све са представницима медија није их било ни тридесетак, а на платоу између Шабачког позоришта и Основног суда у Шапцу тешко да су добацили до стотинак особа!

Џаба НОВА С, џаба Н1, џаба „Данас“, џаба портали, праве и лажне ФБ странице. Тотални фијаско шабачке опозиције забележен је паралелно и на друштвеним мрежама, о чему најбоље говори податак да је у шпицу такозваног протеста директан пренос на Зеленовићевој ФБ страници пратило од тридест до осамдесет људи.

А коментари Шапчана били су такви да свако, ко иоле држи до части и имена, више не би излазио у варош, а камоли се бавио озбиљном политиком.

„Гледам шаку јада коју су прави Шапчани отресли на изборима, да их више никада не видимо како уништавају наш лепи град“, коментарисао је Вук Тепић.

„Колико вам народ верује, толико се и окупило“, написала је Клара Савић.

„Стигло је свих 15 еколога  на скуп. Смешни сте превише. Свима нам је јасно да вам нико не верује“, речи су Ивана Марића.

„Човече, па ако сви ови окупљени и њихови најближи на следећим изборима гласају за њих, можда ће имати 1-2 одборника, па ће се међусобно поклати ко ће то бити. Вероватно Божа и Транп. А Карамелица и Профа ће да умру“, написао је Милош Милосављевић.

 И овако би могли цитирати Шапчане у недоглед. Грађанима је јасно да им садашња шабачка опозиције не може понудити ништа добро, изузев подела, сукоба и нетрпељивости. И руку дубоко завучених у њихове џепове, што су већ искусили током дводеценијске владавине бивших градских челника.

Томе у прилог иде и списак говорника на такозваном протесту, који су још од деведесетих мењали странке као кошуље и утркивали се да буду прирепак градској власти и што гласнији трбухозборци Душана Петровића, човека званог „Десет одсто“, али и Дон Дулеоне, испод чијег шињела се испилио и квази еколог Небојша Зеленовић.

6 коментара
3

Прочитајте још

6 коментара

Dijana 27.11.2022 - 16:18

Mala sacica jada od lažnih ekologa se okupila kako bi pravila svoje komplekse na ulici. Narod ne podržava nekulturu, laži, manipulacije onih koji bi da uništavaju i štete našoj zemlji.

Одговорите
Buba 27.11.2022 - 16:19

Bas im je „dobar“ protest, sa par ljudi…Bolje da se sakriju u misiju rupu.

Одговорите
Verica 27.11.2022 - 16:23

Propao protest načisto, bilo je iz Šapca 27 ljudi a ukupno 59. To govori koliku podršku i poverenje Zelenović „uživa“ u Šapcu.

Одговорите
Chery 27.11.2022 - 16:25

Još jedna bledi pokušaj Zelenovića da se vrati na mala vrata na Vlast. Ovaj današnji protest mu je rekao da je propao u Šapcu. A kad te ne podržavaju u svom gradu, kako očekujes da te podrze negde dalje.

Одговорите
Kris 27.11.2022 - 16:27

Tresla se gora, rodio se mis! I ocekivalo se da ce Zelenovic ovako proci u svom gradu. Tu ga najbolje poznaju.

Одговорите
Сања Лазаревић 27.11.2022 - 16:33

Сваки протест опозиције доживи фијаско.Мада то не треба да нас изненађује обзиром на чињеницу да дотични политичари не могу ни цензус да пређу

Одговорите

Оставите коментар