Светски позната имена на борилачком спектаклу у недељу у центру Шапца

(Фото: Инстаграм)

Jедно од највећих борилачких имена свих времена – Антонио Силва Бигфут из Бразила, УФЦ борац који је победио Федора Јемалијенка, Алистера Оверема, Андреја Арловског и још много других, наступиће на 9. Мегдану под ведрим небом, који ће бити биће одржан у недељу, 13. јуна на Градском тргу Шапцу, са почетком у 20 часова. Носилац црног појаса у шотокан каратеу, џудоу и бразилској џиу-џици за противника у главној борби вечери ће имати Квентина Домингоса из Португала.

„Антонио Бигфут Силва долази на Мегдан поред реке Саве. Шабац је заслужио, као град спорта и културе, да једно овако велико име забоде заставу на Церу. Биће ово један сасвим другачији Мегдан, бољи, не само зато што на њега долази светско име већ зато што припремамо још нешто што ћете пожелети за традицију“, поручује организатор спектакла Алекса Балашевић.

(Фото: Инстаграм)

Шапчани ће укупно моћи да виде осам борби реномираних бораца који стижу из Бразила, Потугалије, Шпаније, Либерије, Хрватске, БиХ и Србије.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар