fbpx

Стална поставка Музеја шабачких Јевреја доступна бесплатно посетиоцима

(Флајер Музеја шабачких Јевреја)

Народни музеј у Шапцу обавештава грађане да ће Музеј шабачких Јевреја (зграда Синагоге) од понедељка, 22. новембра бити отворен за посете, а стална поставка Музеја шабачких Јевреја доступна за разгледање са стручним вођењем свим заинтересованим лицима радним данима од 8 часова до 13 часова.

Веће групе потребно је најавити дан раније позивом на број 015/350-287 или упитом у објекту Народног музеја Шабац. Посета суботом је могућа помоћу упита запослених у објекту Народног музеја Шабац суботом од 10 часова до 14 часова. Улаз у Музеј шабачких Јевреја је бесплатан до краја 2021. године. Приликом посете обавезне су маске и поштовање епидемиолошких мера.

– Веома се радујемо надолазећем отварању за посетиоце, и позивамо све заинтересоване да посете Музеј шабачких Јевреја, сазнају нешто више о заједници која је оставила значајно културно наслеђе у нашем граду, истакнутим шабачким Јеврејима, али и страдањима током Другог светског рата, наводи се у саопштењу управе Народног музеја у Шапцу.

* Овај прилог настао је у оквиру пројекта “Велики корак Малог Париза”, који је суфинансиран из буџета Града Шапца. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар