СНС Шапца: Зеленовић тражи лажне сведоке за своје монструозне измишљотине

Шта је још у стању да уради; Небојша Зеленовић

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу згрожен је најновијим покушајима Небојше Зеленовића да уз помоћ монструозних лажи исконструише причу да је Вељко Беливук боравио у нашем граду током кампање за локалне изборе прошле године.

Овога пута бивши градоначелник Шапца отишао је корак даље и у намери да оствари своје покварене планове, почео је да врши притисак на одређене људе како би  истражним органима дали лажни исказ да су својим очима видели Беливука у Шапцу.

Поново Небојша Зеленовић без једног јединог доказа покушава да Српску напредну странку оптужи за криминал, а истина је да је једини криминалац заправо он. Размере његових лажи и манипулација су несагледиве, опасне и веома забрињавајуће.

Питамо се, ако Небојша Зеленовић има смелости да врши притисак на некога да лаже пред надлежним органима, шта је још у стању да уради? Бивши градоначелник као правник морао би да зна какве санкције носи навођење на лажно сведочење, као и узнемиравање јавности. Зато смо дубоко забринути докле је спреман да иде, ако се не плаши правних последица својих нечасних дела.

Позивамо Небојшу Зеленовића да јавности достави доказе, фотографије и видео снимке Вељка Беливука, али и свих оних за које је тврдио да су вршили притисак на гласаче у Шапцу уочи локалних избора. Прошло је близу годину дана од избора. До сада, верујемо, има конкретне доказе.

Разумемо очајање бившег шабачког властодршца што је изгубио на последњим изборима. Није му било лако после 20 година самовлашћа да се одвоји од градске касе. Али не можемо да разумемо овакве ирационалне потезе особе која тврди да је озбиљан политичар.

Оптужбе Небојше Зеленовића не смеју да остану нерешене. Позивамо надлежне органе да истраже све чињенице и доказе око језивих оптужби које на рачун Српске напредне странке износи лидер Заједно за Србију.

Чињеница је да Небојша Зеленовић нема подршку, не само у свом граду, већ ни у својој месној заједници. А о томе како се котира у Србији, могли смо да видимо да лажном еколошком протесту у Лозници. Не само да су га Лозничани осрамоћеног протерали из свог града, већ су га и сарадници изиграли. Зато лажима и покушава поново да се наметне, јер није у стању ништа друго да ради.

(Извор: СНС Шабац)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар