СНС Шапца: Зеленовић с лажима наставља и у Београду

Градски одбор Српске напредне странке Шабац одавно упозорава грађане да иза тобожње бриге Небојше Зеленовића за животну средину нема ни трунке искрености, већ да је посреди искључиво самопромоција овог, на изборима пораженог, локалног политичара.

Бивши градоначелник Шапца својим наступом на еколошком протесту који је одржан у суботу поподне у Београду, показао је не само да је неснађен у тој улози, већ да је и даље ненадмашни лажов.

Каже да је у Шапцу средио депонију, да се смеће одлаже на прописан начин и да се „реклицира“. Питамо се, зашто је онда након његовог одласка из тако уређеног града држава преко Министарства заштите животне средине  морала да уложи 1,5 милиона динара како би се санирале депоније у 11 шабачких села?

Ако је Небојша Зеленовић толико забринут за реке, језера, ваздух и будућност, зашто са својим активистима није заврнуо рукаве и почистио бар једну дивљу депонију? Да на делима покаже своје часне намере и решење за животну средину. А ових 1,5 милиона из државне касе и близу 400.000 динара из градског буџета, могло се уложити у нешто друго.

А пропустио је Зеленовић и да појасни окупљенима да је његово фамозно директно одлучивање од стране Уставног суда Србије оцењено као противуставно и противзаконито. На тим фамозним „референдумима“ једва десет одсто грађана одлучивало је како ће да се троши новац свих.

Својом појавом, Небојша Зеленовић је показао да је скуп одржан у суботу све само не еколошки. Згрожени смо што бивши градоначелник Шапца наставља са сегрегацијом грађана, јер је за говорницом оне који мисле као он оценио као нормалне и писмене. А пре неколико месеци његов ментор Душан Петровић за своје политичке противнике изјавио је да су „стока“. То је та политика „слободе“ коју проповедају Небојша Зеленовић и њему слични.

У последњих девет година Србија улаже значајна средства у екологију. Злонамерни су сви они који не препознају да је ово питање једно од приоритета нашег државног руководства. Оптужбе на рачун Александра Вучића и Српске напредне странке да смо одговорни за нешто што смо добили у аманет од некадашње власти којој припадају данашње опозиционе галамџије, безгранично су безобразне, наводи се у саопштењу Градског одбора СНС-а у Шапцу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар