СНС Шапца: Зеленовић прозрен и презрен као манипулатор, нико му више не верује

Градски одбор Српске напредне странке Шабац жели да укаже грађанима Лознице да иза протеста који је најављен за четвртак, 29. јули, тобоже из еколошких разлога, стоји бивши градоначелник Шапца, Небојша Зеленовић. Реч је о озбиљном манипулатору којег су суграђани, због низа непочинстава, послали у историју.

Небојша Зеленовић, презрен у родном граду, хвата се за сламку еколошког активизма. Све то чини у нади да ће поново приграбити власт и у жељи да сви забораве злоупотребе које је починио. Желимо да упозоримо грађане Лознице да бивши градоначелник Шапца не преза ни од чега како би остварио своје подмукле циљеве.

Подсећамо да је Небојша Зеленовић учествовао у силеџијском упаду у зграду РТС-а у марту 2019. године, када су његови истомишљеници покушали моторним тестерама да утичу на уређивачку политику Јавног сервиса. Исти човек, недуго потом у сарадњи са Драганом Ђиласом, правио је инциденте у Београду испред Председништва. 

Чупао је саобраћајне знаке у главном граду Србије, уништавао гранитне коцке са тек реновираног Трга Републике, упадао у полицијску станицу у Лучанима јер му се нису свидели изборни резултати у варошици 150 километара удаљеној од града чији је тада био градоначелник.

Небојша Зеленовић први је градоначелник у Србији који је осуђен због ненаменског трошења средстава из буџета града и то у висини од, чак, пет милиона евра. Нажалост, овај новопечени еколог, за тај криминал није одговарао јер је изиграо правосуђе и због застаре предмета извукао се некажњено. Али, није се извукао од суда својих суграђана, који су га на последњим локалним изборима победили.

Желимо да подсетимо и да је Небојша Зеленовић изнео бројне погрде на рачун своје домовине и то у Савету Европе у Стразбуру, новембра 2018. године. У директном преносу, грађани су запрепашћено слушали, тада градоначелника Шапца, како на рђавом енглеском језику од странаца тражи помоћ за смену власти у Србији. 

Еколошким активизмом, Небојша Зеленовић покушава да обмане све оне који су неупућени у његову, прилично бурну, политичку биографију. Новим лажима, преварама и манипулацијама, једино што жели је да се врати на власт јер је навикао да буде у близини градске касе. У тој намери не бира средства. 

Молимо грађане Лознице да не наседају на подметачину коју им је спремио Небојша Зеленовић. Шапчани одлично знају колико јада и чемера им је донело 20 година власти те групе.

(Извор: СНС Шабац)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар