fbpx

СНС Шапца: Зеленовић би се радо одрекао КиМ, ал’ би зато ратну морнарицу у земљи која нема море!

За лажног еколога Небојшу Зеленовића отпризнавање Косова и Метохије као независне државе је погрешан циљ политике коју спроводи председник Вучић, али је зато формирање Ратне морнарице у земљи која нема море исправан!

Ова невероватна изјава, нажалост није шала и није погрешна интерпретација медија. Небојша Зеленовић, народни посланик у републичкој Скупштини, предлог да се у Србији формира Ратна морнарица изрекао је на телевизији. Изрекао и није ни трепнуо на размеру своје изречене глупости.

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу подсећа јавност да за време док су Небојша Зеленовић и његова „модерна“ и „грађанистичка“ елита били на власти у Шапцу, нису били у стању да за 20 година среде водоводну и канализациону мрежу. Али би сада еколог Зеленовић да подиже лађе у земљи која нема море како би решио мигрантску кризу.

Ово је још један од разлога зашто грађани Србије групу којој припада Небојша Зеленовић посматрају као спрдњу, а не као озбиљан политички фактор. Док председник Вучић предузима конкретне потезе, док брани интересе државе, док гради болнице, аутопутеве, док спроводи политику запошљавања, Небојша Зеленовић би да формира Ратну морнарицу. Ако је и од Небојше Зеленовића, много је.

ГО СНС ШАБАЦ

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар