СНС Шапца: У данашњи Шабац може свако да дође када жели, без “аусвајса” ДС-а

Градски одбор Српске напредне странке Шабац жели јавно да упита шабачку испоставу Демократске странке ко су они да одлучују ко сме да посети Шабац, а ко не? Ко је тај који је себи дао за право да долазак Данила Вучића у наш град оцени као “ненормалност” и да је то “понижење и брука”? Подсетили бисмо тих неколико преосталих самозваних “грађаниста” из партије коју је управо Душан Петровић растурио након драматичног обрачуна са Драганом Ђиласом, да је Шабац напокон слободан град у којем је свако добродошао, што није био случај док су они владали.

Данило Вучић, младић чији је највећи “грех” тај што је син председника Србије Александра Вучића, у Шабац је дошао да испрати спектакуларан спортски догађај. А неко се дрзнуо да му то замери. Неко ко и даље мисли да је господар живота Шапчана и неко ко је себи дао слободу да одлучује ко је достојан а ко није да корача шабачком калдрмом. Господо из Демократске странке, срам вас било! Уместо да се радујете што је у Шапцу одржана манифестација која је окупила најбоље боксере Србије, дрзнули сте се да на најљигавији и најпокваренији начин критикујете то што је Данило Вучић био у публици.

Питамо се да ли неко ко није из Шапца убудуће треба да долази у Градски одбор Демократске странке по “аусвајс”? Па да ваша стручна оцењивачка комисија удари печат на допуштење да “Нешапчанин” сме да се креће по “демократском” Шапцу? Иако нас од Демократске странке, уосталом као и од свих оних странака и појединаца који су пре 20 година учествовали у спаљивању Скупштине у Београду, ништа не може изненадити, морамо да признамо да смо запрепашћени најновијим оглашавањем такозваних демократа. И то је заправо слика политике која је у нашем граду спровођена пуне две деценије.

Господо, Шабац је од октобра прошле године град свих грађана Србије. У данашњи Шабац може свако да дође када жели, да остане колико жели, да се креће куда год жели. И то без “аусвајса” који бисте увели као обавезу, а управо то може да се закључи на основу ваших поганих речи. Господо шабачке демократе, ваше понашање је ненормалност, понижење за Шабац и брука! Ваше понашање је слика ваше елите које се гнуша читава Србија и која вас је отерала у политичку прошлост. Ваше понашање је одјек ваших бивших вођа Драгана Ђиласа, Душана Петровића, Небојше Зеленовића, тих лопова и лажљиваца којих се народ на изборима решио. Ваше понашање је допринело томе да више немате ни чланове ни гласаче.

Данашњи Шабац припада свима. И у томе је разлика између вас и нас. Ми радо и пријатељски дочекујемо свакога, а ви бисте по угледу на нацисте да вршите сегрегацију грађана наше заједничке државе. Још једном, срам вас било!

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар