СНС Шапца: Тужилаштво хитно да испита оптужбе Туфегџића

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу подсећа јавност да све што смо годинама говорили о бившој градској власти и на шта смо упозоравали, потврдило се да је истина. И то ни мање ни више него од кадрова, на изборима пораженог, Небојше Зеленовића.

У нашем граду не стишава се бура због тврдњи Душана Туфегџића, одборника са листе „Небојша Зеленовић – Шабац је наш“, да су бивши градоначелник и његов ментор Душан Петровић годинама уназад куповали гласове. Туфегџић, у међувремену трансформисан као лидер некаквог покрета „Буђење“, носиоца листе на којој је изабран за одборника у шабачкој Скупштини, оптужио је и да инструкције и новац прима од странаца.

Због оптужби које је овај, очигледно веома упућен одборник у Скупштини града Шапца, изнео у јавност, захтевамо да се огласе надлежни, односно да реагује Тужилаштво, јер овакве оптужбе нису нимало наивне. Посебно ако имамо у виду да долазе од некада најближег сарадника бившег градоначелника Шапца, наводи се у саопштењу за јавност ГО СНС Шабац.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар