fbpx

СНС Шапца: Туфегџић у стилу Срећка Шојића – лаже, маже и симулира

Душан Туфегџић (Фото: Принтскрин)

– Самозвани вођа шабачке опозиције и, како се још саморекламира, “пољопривредник који храни читав град”, Душан Туфегџић, превазишао је себе у нападима беса због подршке суграђана политици Александра Вучића и Српске напредне странке, коју смо могли да видимо на минулом референдуму.

Душан Туфегџић озбиљно се острвио на председника Србије, а све зарад мало медијске пажње. То је и више него очигледно свима у Шапцу. Јер, свашта је Туфегџић покушавао током своје краткотрајне политичке каријере како би привукао пажњу.

Шапчани се још увек сећају његових ратничких поклича када је током једног од протеста “1 од 5 милиона” запенио са говорнице позивајући суграђане на јуриш на шабачку болницу. Ипак његов егзибиционизам доживео је врхунац током последње блокаде моста преко реке Саве.

Свашта смо након драме слушали. Да је Душану Туфегџићу сломљен чланак, једна нога, обе ноге, да је прегажен, да га је ударио аутомобил, багер. А онда је у понедељак, дан након референдума, очигледно изреволтиран што је и у свом селу Штитар, где је председник Савета месне заједнице, већина на референдуму заокружила “Да”, дошао испред Председништва Србије, и шепајући са болним грчем на лицу на једвите јаде догегао до новинара да им да своју драматичну изјаву. Десетак минута касније, заборавио је на бол и одшетао лак као перо. У стилу Срећка Шојића.

Грађани Србије подршку Српској напредној странци дају јер је политика коју води наше руководство искрена, отворена, за добробит је свих, што се уосталом види на сваком кораку. То су препознали наши грађани, а сви они који потцењују суд народа, мало је рећи да су злонамерни – наводи се у саопштењу за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар