СНС Шапца: Своје поразе Зеленовић покрива измишљотинама

Очигледно је да бивши градоначелник Шапца Небојша Зеленовић на свим пољима доживљава поразе, па кривца по обичају проналази у Српској напредној странци. Пропале протесте, наводно еколошке, иако је свима јасно да блокаде мостова и саобраћајница немају никакве везе са борбом за заштиту животне средине, надоместио је измишљотинама да је референдум протекао у неправилностима.

Велика излазност Шапчана и потврђивање уставних измена које се тичу правосуђа, изгледа да је много заболела бившег градоначелника и екипу која је пуне две деценије била власт у нашем граду. Оно што овој групи највише смета је што су грађани подржали позиве председника Србије Александра Вучића да изађу на рефендум и да се позитивно изјасне по питању измена Устава.

Питамо се само, како Небојши Зеленовићу и његовим другарима још увек није јасно да грађани Србије велико поверење дају председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци јер их никада нисмо оставили на цедилу нити били неискрени према њима, што се не може рећи за гарнитуру којој припада лажни еколог Зеленовић.

Посебно је парадоксално да оптужбе за кршење закона наше државе и Устава долазе од оних који непријављеним блокадама путева спречавају народ да се слободно креће. Сви смо сведоци “демократије” која је владала у време ових самозваних еколога и демократа. Толико су поштено и правично водили Србију и Шабац да су их грађани послали на сметлиште историје.

ГО СНС Шабац

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар