СНС Шапца: Срамотно понашање Зеленовића, служинчета страних господара

Небојша Зеленовић се поново обрукао у Лозници (Фото: Принтскрин)

Градски одбор Српске напредне странке Шабац згрожен је данашњим понашањем бившег градоначелника Небојше Зеленовића и Виоле фон Крамон, известитељке Европског парламента за Косово према Лозничанима. Док је лажног еколога занимало шта, забога, Лозничани раде у свом родном месту, његова гошћа из Немачке те исте људе који су се окупили како би изразили незадовољство посетом лобисткиње за независно Косово, дрско је ућуткивала шиштањем. Такво понашање је срамотно, али је истовремено у потпуности оголило намере и Зеленовића и Виоле фон Крамон.

Гошћа из Немачке, у више наврата била је изричита по питању признавања Косова и Метохије као независне државе од стране Србије. Наклоњена Албанцима који живе у јужној српској покрајини, Виола фон Крамон, некако увек је остајала слепа на зверства која се чине над Србима. С друге стране, отворено је подржавала оружане акције Албанаца према српском народу, што је учинила и приликом недавних немира на северу Косова и Метохије. Бахатим и надменим понашањем у Лозници, само је наставила да спроводи своју антисрпску политику, овога пута здушно подржану од стране Небојше Зеленовића, стицајем околности Србина. 

За бившег градоначелника Шапца одавно је јасно да ће учинити све како би се вратио на власт. По цену распарчавања своје државе. Човек без стида, срама, без части, служинче страном господару, отворено се нудио још 11. децембра 2019. године европарламентарцима речима да је “вољан да буде део и да буде укључен у процес решавања косовског проблема”. Тада су грађани Србије имали прилику да у директном преносу сведоче колико ниско неко може да се савије само зарад прстохвата власти. А своје мишљење о посрнућу Небојше Зеленовића рекли су годину дана касније на локалним изборима.

Бивши градоначелник Шапца још увек не може да схвати да народ није наиван. Небојша Зеленовић годинама је дискриминисао своје суграђане, понижавао их, потцењивао. Он је први градоначелник у Србији који је осуђен за ненаменско трошење новца из буџета града Шапца, а трошио их је да намири неколицину својих истомишљеника и активиста. А онда се силно изненадио што су у Лозници и он и Виола фон Крамон дочекани спрам својих минулих дела, па у обраћању врло оштро критикује Лозничане што се не покоравају његовом господару.

Узалуд је Зеленовићева напрасна брига за животну средину, када сви Шапчани знају да је овај град током Зеленовићеве владавине пливао у дивљим депонијама. Држава је зато недавно морала да уложи значајна средства како би се очистило 11 сметлишта која су остала иза овог “еколога”. Народ је прозрео да у Зеленовићевим иступима и бризи за планету нема ни трунке искрености, већ искључиво лични интерес. Довођење Виоле фон Крамон у Лозницу како би се заједно секирали за здравље грађана, још један је неспретан покушај да се под плаштом екологије пласира потпуно друга и много мрачнија прича.

Грађани су се о таквој политици више пута изјаснили. На сваким изборима Александар Вучић и Српска напредна странка побеђују убедљивије. Тајна успеха председника је у искрености. И када је лоше и када је добро, он то отворено каже народу. Од 2012. године у Србији се води политика која доноси резултате. Природно је стога, што такву политику грађани Србије подржавају. Зато би Небојша Зеленовић можда требало да се запита, зашто наратив који проповеда не може да добаци ни до изборног прага, односно што не може да скупи ни три одсто гласача.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар