СНС Шапца: Снажна подршка председнику Вучићу у одбрани Косова и Метохије

(Фото: buducnostsrbijeav)

Градски одбор Српске напредне странке Шабац снажно подржава председника Александра Вучића у настојањима да пронађе решење за Косово и Метохију и да омогући мир Србима који живе у нашој јужној покрајини. Сви смо сведоци вишедеценијског угњетавања српског народа на које део међународне заједнице остаје и нем и слеп. Најновија провокација и демонстрирање силе приштинских власти нешто је на шта су, нажалост, Срби са Косова и Метохије навикли.

Упад припадника косовске полиције наоружаних дугим цевима и рафали на голоруке Србе, покушај убиства мучки с леђа Срећка Софронијевића и премлаћивање десетина других Срба, с разлогом су изазвали гнев. У оваквим ситуацијама разумљиве су оштре реакције народа, уједно су и испит за државни врх. Сталоженом реакцијом у условима у којима би многи прешли линију након које нема назад, председник Србије одржао је час како се бране интереси наше државе.

Исхитрене реакције никоме не могу донети повољан исход. Понајмање нашем народу који живи на Косову и Метохији. Ипак, у заблуди су сви они који су након јучерашње провокације Приштине помислили да је изостанак сразмерног одговора од стране Београда слабост. Управо супротно. Председник Србије Александар Вучић, уједно и врховни командант Војске Србије, показао је да Србија нема иностране менторе и да одлуке доноси рационалним промишљањем.

Срби у јужној покрајини, изложени свакодневним притисцима од стране Албанаца, нападима, одузимањем права на достојанствени живот, стрепњама шта носи наредни дан, показују нам шта је храброст. Позивамо, стога, наше сународнике на Косову и Метохији да још једном покажу трезвеност и да не наседају на нервозу лидера косовских Албанаца. Ипак, шта год да се догоди, нико не треба да сумња да ће Србија увек бити уз свој народ на Косову и Метохији.

Нема предаје, нема повлачења! Живела Србија!

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар