fbpx

СНС Шапца: Пуна подршка председнику Србије Александру Вучићу

Градски одбор Српске напредне странке Шабац пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу да настави снажну и одлучну борбу у интересу Србије и српског народа.

 Тешко нам је да разумемо коликих размера су притисци са којим се суочава Александар Вучић, јер нико од нас није никада био суочен са таквим уценама за сопствену земљу. На сваком ћошку дочекују га непријатна изненађења и провокације, попут албанских симбола и застава, за столом претешки разговори, а на столу већ сервиране одлуке и мишљења које треба да преокрене у корист свог народа. Под тим и таквим притиском разумно поступа све ове године. Не руководи се својим, већ општим циљевима.

Биран већином народа, баш зато што је искрен у борби са своју земљу, трпи нападе од својих и међу својима, и то у тренутку када се за њих бори. 

Верујући у његову мудрост, а показало се да се искрено и неуморно бори за интересе народа свог, дајемо му снажну подршку да води нашу земљу, јер такав човек и патриота сигурно неће учинити ништа супротно интересима Срба и Србије.

Председник ГО СНС Шабац др Живан Бајић

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар