СНС Шапца: Простачки напад припадника Покрета Буђење на раднике комуналног предузећа

Градски одбор Српске напредне странке Шабац најоштрије осуђује напад на раднике ЈКП „Стари град“ од стране припадника Покрета Буђење. Док су радници шабачког комуналног предузећа извршавали налог фитосанитарне инспекције за сечење трулих стабала у Касарској улици у Шапцу, која су била опасност за пролазнике, на њих су насрнули одборник у Скупштини града Шапца Душан Туфегџић и адвокат Владимир Терзић и онемогућили их у обављању посла.

Припадници „пристојног“ Шапца који су у шабачки парламент ушли преко листе бившег градоначелника Небојше Зеленовића, нису се штедели у простаклуцима које су упућивали радницима комуналног предузећа. Притом, адвокат Владимир Терзић је и физички насрнуо на једног запосленог у ЈКП „Стари град“, уједно одборника Српске напредне странке у локалној Скупштини, и уз сочне псовке му припретио да ће „видети свог Бога“. Све ово се догађало наочиглед бројних сведока.

Да напад на раднике комуналног предузећа нема никакве везе са бригом о трулим стаблима, већ да је искључиво политички мотивисан, говори и детаљ да су вајни борци за демократију и екологију комуналце прозивали и за рудник литијума у Лозници, као и за дневно-политичке догађаје у Србији. Такво понашање је неприхватљиво, посебно од стране оних који тврде да су културна елита Шапца. Уместо да критике упућује за говорницом Скупштине града, одборник Душан Туфегџић који живи у Штитару, своје незадовољство што није више на власти показује насиљем према људима који сваки дан у свим временским условима вредно и напорно раде како би зарадили за своје породице. Али лако је Душану Туфегџићу који, иако добија месечну апанажу као градски одборник, на послу се није појавио годину дана.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар