СНС Шапца: Пропали политичар Зеленовић позива на крвопролиће

Зеленовићеви наоружани батинаши за крвави сценарио

Количина лажи, манипулације и безобразлука која у протеклих неколико дана излази из бившег градоначелника Шапца, а сада вође батинаша, Небојше Зеленовића, превазишла је сваку границу пристојности. Овај самопрокламовани борац за слободу и чисте реке, уместо да адреналин истроши на чишћење дивљих депонија које су се запатиле у околини Шапца док је био на власти, бес због тога што су га суграђани сменили истреса на народу Србије, наглашава се у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац забринут је због најаве Небојше Зеленовића да ће “водити борбу на више начина”, а знајући шта је све овај пропали политичар у протеклих неколико година радио широм Србије, јасно је да бивши градоначелник Шапца позива на крвопролиће.

Тамо где се појавио Небојша Зеленовић, ту је сваки пут било насиља. Вара се бивши градоначелник да су грађани Србије заборавили његов хулигански упад у зграду РТС – а. Нису заборавили ни полицијску станицу у Лучанима у коју је улетео са својим садрузима и малтретирао полицију, а све у намери да на силу промени изборну вољу грађана. У памћење су нам се урезале и слике Небојше Зеленовића док руши и ломи испред Председништва, али и како уништава саобраћајне знаке и гранитне коцке на тек реновираном Тргу Републике у Београду.

Тамо где је Небојша Зеленовић, ту су и блокаде саобраћајница, ту с његове стране престаје и најмање поштовање својих суграђана. И то само зато што његову, на изборима поражену политику, народ, ни у најлуђим сновима, и не узима више у разматрање да подржи. Самозвани еколог Зеленовић зато очајнички жели да улицама српских градова потекне крв и то су и он и његови саборци више пута најављивали. У томе лидер Заједно за Србију види шансу да се домогне власти! Рушењем и гажењем читаве државе и свих који овде живе. За суботу, извесно је да је Небојша Зеленовић спремио крвави сценарио. Јер то је начин борбе, како је истакао “пристојне, писмене и слободномислеће Србије”. Тако Небојша Зеленовић планира да се врати на власт.

Несхватљиво је да неко ко стално проповеда о праву и правди на најбруталнији начин крши све законе државе у којој живи. Не само да Небојша Зеленовић и група која себе у последњих неколико месеци назива чуварима животне средине, “еколошке протесте” није по закону ни пријавила, већ и монструозно премлаћивање оних који им се успротиве сматрају легитимним. И насилнике проглашавају херојима! Тако раде само следбеници нацизма! А након свега што су грађанима Србије до сада приредили ови “грађанисти”, немамо сумњу чије идеје следе. То у данашњој Србији неће проћи. Голом силом се на власт не долази, већ на изборима.

Господине Зеленовићу, дозовите се памети и не угрожавајте своје суграђане. Ваша политика одузимања права другима зарад личног и берићета неколицине Ваших послушника је поражена на изборима прошле године. Ваши суграђани, као и грађани читаве Србије стрепе од беса шаке Ваших хулигана, али вас се нико не плаши. А посебно не председник Александар Вучић. Народ се определио за политику развоја, а не политику рушења. Будућност види на путу који је изградио председник Александар Вучић, а не уз вас и са тим морате најзад да се помирите, наводи се у саопштењу ГрО СНС-а у Шапцу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар