СНС Шапца: Прљава пропаганда шабачког ДС-а

Српска напредна странка Градски одбор Шабац најоштрије осуђује прљаву пропаганду којој, на жалост, све чешће прибегавају представници Демократске странке у Шапцу.

У последњем саопштењу за медије, такозване демократе, омаловажавале су министре који су били у посети Шапцу, а наше локалне функционере назвали су погрдним именима. 

Ипак, то је била само увертира да поново прозову сина председника Републике, који више ни из куће не може да изађе, а да га „пристојни“ људи из ДС-а не заспу оптужбама.

Неће вам помоћи ни то што прозивате председника Александра Вучића и Владу Србије, јер бирачи су неумољиви и гледају само резултате. А опште је познато да су ваши резултати пљачка, корупција, пропале приватизације, отпуштени радници, урушени државни системи.

Господо из ДС-а, преварили сте се ако мислите да ћете преко леђа деце и породице председника Вучића вратити изгубљени рејтинг. Тврдите да се надате изборној победи, али истина је сасвим другачија. Ви не можете више да се надате ни цензусу!

У појединим општинама нисте успевали да намакнете ни 200 потписа да би учествовали на изборима и Српска напредна странка као озбиљна политичка снага неће више са вама ни полемисати. 

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар