СНС Шапца: Политика новопеченог еколога Зеленовића 20 година је уништавала Шабац

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу примећује да некадашњи градоначелник Небојша Зеленовић, сматра да су грађани Србије наивни и да су заборавили да је политика овог новопеченог еколога 20 година уништавала Шабац. За време власти Небојше Зеленовића, у Шапцу су добро живели само он и његови најпослушнији сарадници.

Суграђани су га одавно прозрели, рекли шта о њему мисле на изборима, а колико можемо да видимо пелцер еколошког активизма бившег градоначелника Шапца није се примио ни у другим градовима Србије. Небојша Зеленовић променио је само боју фонта у имену своје партије, а у основи остао је исти манипулатор и лажљивац на којег смо навикли.

Најочитији пример за ово је Зеленовићево „револуционарно“ економско решење преласка са линеарне на циркуларну економију. Шапчани су имали прилику да виде како у пракси то изгледа. Земљиште ЈКП „Водовод – Шабац“, кадрови овог политичара напрасно заинтересованог за животну средину, изнајмљивали су не за новац, већ за прасиће! 

А о томе колико бивши градоначелник Шапца уважава мишљење народа, говори пресуда Уставног суда по којој су такозвани референдуми о трошењу новца од пореза на имовину проглашени неуставним. Небојша Зеленовић је дискриминисао грађане Шапца, те је тако само код овог случајног еколошког активисте било могуће да једва десет одсто грађана одлучује у име свих. 

То је за Небојшу Зеленовића бољи живот, то су позитивне промене, то је по њему успешна Србија! И то жели да примени широм наше државе. Извесно је да Зеленовић нема подршку ни у сопственим редовима, што смо се уверили недавно када га је раскринкао његов некада близак сарадник, иначе одборник са листе „Небојша Зеленовић – Шабац је наш“.

Не само да је грађанима поново потврђено да су Небојша Зеленовић и његов ментор Душан Петровић дуги низ година куповали гласове на изборима, већ смо сазнали и да Зеленовића директно плаћају странци како би заступао њихове интересе у Србији. 

Подсећамо бившег градоначелника Шапца да се у Србији на власт долази на изборима, а народ је тај који доноси одлуку. Грађани наше државе, „захваљујући“ појавама попут Небојше Зеленовића, могу да препознају ко их лаже, а ко им мисли добро. 

Српска напредна странка од првог дана постојања, имала је храбрости да грађане погледа у очи и да им без задршке саопшти и лоше вести. Због такве искрености, Српска напредна странка и председник Александар Вучић уживају велико поверење, а то поверење расте из дана у дан, наводи се у данашњем саопштењу ГО СНС-а у Шапцу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар