СНС Шапца осудио најновије нападе на породицу председника Вучића

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу најоштрије осуђује монструозне претње деци председника Србије Александра Вучића. Подсећамо да ово није први пут да се најгорим и најпримитивнијим речником неки наши грађани покушавају додворити онима који би да дођу на власт без избора.

Жалосно је да у нашем друштву постоје они који сматрају да мржњом, не само према политичким неистомишљеницима, већ и према њиховој деци показују своју опозициону „снагу“ и то подводе под слободу мишљења. Они који сматрају да је упућивање клетви деци од којих најмлађе има само четири године одлика слободе и демократије, слободни смо да закључимо, одавно су се издвојили из друштва нормалних и стабилних људи.

Безброј пута смо апеловали на надлежне органе у нашој држави да под хитно пронађу и процесуирају монструме који отворено исказују овакве претње. Сада то захтевамо! Као родитељи, као ћерке, синови, браћа и сестре, као унуци, а не као чланови Српске напредне странке. Претње смрћу председнику Србије и члановима његове породице морају да престану!

Јер, ово није први пут да се неко дрзнуо да призива зло. Ужаснути смо да се претње Александру Вучићу и најближим члановима његове породице понављају, сваки пут све монструозније, крвожедније. А онај ко се слади мишљу да потекне крв нечије деце, није ништа друго до нечовек. Ако се неко усуди да на овај изопачени начин исказује своје мишљење, шта могу да очекују грађани који нису у врху државе?

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу сматра да су најновији напади на породицу Александра Вучића у директној вези са тиме што се председник наше државе усудио да разруши осиње гнездо криминала. И ово је одговор неких нервозних, немоћних, несрећних и бесних људи. Очигледно сматрају да ће председника Александра Вучића ударима на његово најсветије зауставити у борби против криминалаца. Сви грађани Србије знају да за нашег председника предаја никада није била опција!

Градски одбор Српске напредне странке снажно подржава председника Александра Вучића и још једном позивамо надлежне да без одлагања пронађу и санкционишу „јунака“ који очигледно сматра да је слобода говора исто што и говор мржње.

(Извор: СНС Шабац)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар