СНС Шапца: Очајни човек, лажни еколог Зеленовић „измарширан“ са Дрине

Градски одбор Српске напредне странке Шабац био је у праву када је констатовао да Небојша Зеленовић, бивши градоначелник Шапца, не преза ни од чега да у наше друштво унесе немир и пометњу. Немиле сцене које су се данас одиграле у Лозници, а у режији овог лажног еколога, потврдиле су да смо са разлогом били забринути због најављеног протеста Зеленовићевих активиста.

Упркос чињеници да су Небојшу Зеленовића на сметлиште историје послали његови суграђани, да није радо виђено лице ни у једном граду у Србији, овај изнад свега очајни човек, упркос јасним сигналима Лозничана да га не желе у свом граду, дрзнуо се да одржи свој перформанс. Питамо се, како је могуће да један одрастао човек није у стању да разлучи где јесте а где није пожељан?

С којим правом се неко ко нема подршку ни у својој месној заједници усуђује да држи лекције грађанима других градова о томе шта је нормалан живот, а шта не? Шапчани су 20 година живели тај Зеленовићев „нормалан живот“, а резултат тог „нормалног живота“ је да, некада један од водећих градова у Србији по развоју, упропашћен је. Након свега што се данас догодило у Лозници, очигледно је да Небојша Зеленовић такву судбину жели и другима.

Свестан да његова политика нема подршку, преостало му је да вршља по Србији и намеће своје апстрактне и неодрживе идеје. Политика без будућности поражена пре девет година, политика која у свом програму има само једну тачку, а то је да мрзи председника Србије Александра Вучића, политика која у својој основи има за циљ да сруши све што је за ових девет година изграђено, то је политика Небојше Зеленовића.

Због Небојше Зеленовића, Шабац је, нажалост, поново осрамоћен. Бивши шабачки властодржац опет је отишао у други град да намеће своју политику, да изиграва челичну песницу такозваног слободарства, да заводи ред, да крши, руши и разара. Овај манипулатор, лажљивац, онај који је осуђен због ненаменски потрошених пет милиона евра својих суграђана, добио је у Лозници шта је и заслужио – једно велико „Марш!“

(Извор: СНС Шапца)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар