СНС Шапца: Немамо ништа с плакатима, фокусирани смо на развој града

Поводом оптужби да је Српска напредна странка одговорна за плакате усмерене против новинарке Исидоре Ковачевић, а који су осванули по Шапцу, обавештавамо јавност да Градски одбор СНС са тим нема никакве везе. Очигледно је да разједињена шабачка опозиција покушава да скрене пажњу са пропалих протеста и што нема никакву идеју која би била корисна за суграђане, па им је најлакше да подмећу нашој политичкој партији.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац фокусиран је развој града и ни на крај памети нам није да било кога прозивамо на начин за који нас оптужују активисти Небојше Зеленовића. Невероватно је да најагресивнији активиста бившег градоначелника Шапца, иако се представља као правник, и требало би да му буде познато да су неосноване оптужбе кривично дело, без иједног доказа тврди да је СНС аутор спорних плаката.

Након свих трвења међу шабачким опозиционарима, а посебно обрачуна између Покрета “Буђење” и Заједно за Србију, молимо опозицију да се посвети решавању проблема у својим редовима и прављењу квалитетног програма, а не да се на овако покварен начин боре за шаку гласова.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар