СНС Шапца: Наша политика је политика резултата

Градски одбор Српске напредне странке Шабац жели јавно да упита бившег градоначелника Небојшу Зеленовића, зашто узима новац за своју одборничку групу у актуелном сазиву локалног парламента, ако за њега изборни процес није завршен и ако сматра да је СНС узурпирао власт у нашем граду? Како је могуће да борац за правду и демократију са гнушањем одбија да седи у опозиционим редовима, а није гадљив на новац из буџета који пуне сви грађани Шапца?

Подсећамо грађане да су Небојша Зеленовић и људи блиски партији која је нашим градом владала пуне две деценије, имали довољно времена да реализују све пројекте за које бивши градоначелник сада критикује Српску напредну странку. Господине Зеленовићу, развој једног града је континуирани процес, а не само пред изборе. Српска напредна странка је за последњих 12 година показала да ми радимо и градимо током читаве године. И то је један од разлога зашто председник Александар Вучић и СНС имају све веће поверење грађана Србије.

За само годину дана, колико је у Српска напредна странка на власти у Шапцу, омогућили смо нашим најстаријим суграђанима бесплатан градски превоз, али и смањили цену вртића која је за време бивше власти била највиша у Србији. Из буџета града опредељена су средства за израду пројекта реконструкције болнице, нешто што је Небојша Зеленовић годинама уназад избегавао да учини и тиме занемарио унапређење здравствене заштите у Шапцу. Наши суграђани врло брзо имаће, чак три отворена базена: олимпијски, средњи и мали. За овај посао донета је одлука на последњем скупштинском заседању.

Донели смо одлуку и о изградњи 30 километара асфалта у 11 шабачких села. Из буџета града опредељено је 133 милиона, а исто толики износ улаже и држава посредством надлежног министарства. За годину дана асфалтиран је низ запостављених градских и сеоских путева, реконструисана електромрежа у Доњој Румској, радило се на уређењу корита реке Добраве… Кинеска компанија Минт аутомотив купила је 11 хектара у Северозападној индустријској зони и тиме отворила пут да на десетине наших суграђана добије посао. Ово је само део онога што смо урадили од октобра прошле године.

Не можемо а да не истакнемо свакако најважнији пројекат не само за Шабац, већ за овај део Србије. На аутопут Рума – Шабац чекало се од краја Другог светског рата. Давнашњи сан, са Српском напредном странком и председником Александром Вучићем постао је стварност. Уз ово гради се нови мост преко реке Саве, али и брза саобраћајница од Шапца до Лознице.

Када смо преузели одговорност за Шабац, били смо искрени према нашим суграђанима. Нисмо обећали ништа што не можемо да урадимо. Наша политика је политика резултата, политика непосредне сарадње са свима који живе у овом граду. Пажљиво слушамо које су то потребе наших суграђана, подједнако и са градског и са сеоског подручја. И чинимо све да им побољшамо живот. И то је разлог зашто нам Шапчани верују. А тек смо почели.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар