СНС Шапца: Најдубља захвалност здравственим радницима – херојима

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу поводом Међународног дана медицинских сестара и техничара, изражава најдубљу захвалност нашим јунацима који жртвују сопствене да спасу наше животе. Преданост у борби против неравноправног противника, непоколебљивост, храброст и одлучност, коју су здравствени радници показали, научили су нас колико је важно заједништво када прети опасност.

Тихи, ненаметљиви, у првим борбеним редовима, бринули сте о нама, о нашим родитељима, породицама. Одабрали сте нас, ваше пацијенте, нама сте се посветили, нас сте лечили, гледали нас у очи, а истовремено многи од вас данима нису видели своје најмилије. Не постоје речи којима можемо да искажемо дивљење вашој снази и упорности да се изборите са невидљивим и подмуклим непријатељем. 

Доброту, утеху коју из часа у час пружате пацијентима, наду и охрабрење, не могу да сакрију ниједна маска, визир или скафандер. И у најтежим тренуцима, нисте остајали без осмеха и топлих речи. То нам је као пацијентима давало снаге да се и сами лакше изборимо и пребродимо болест и да се, захваљујући вама, вратимо својим домовима. А ви сте остајали, настављали борбу, једнако предано и једнако посвећено.

Хвала вам на свему! – каже се у саопштењу за јавност Градског одбора СНС-а у Шапцу поводом 12. маја, Међународног дана медицинских сестара и техничара.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар