СНС Шапца: Миливојевићев позив на линч мора бити процесуиран

Озбиљно смо забринути због најновије претње која долази од Срђана Миливојевића, истакнутог функционера Демократске странке. Понављамо по ко зна који пут да слобода говора није исто што и говор мржње и позив на убиство, а Срђан Миливојевић и њему слични управо раде ово друго, наводи се у саопштењу за јавност ГО СНС Шабац.

Морамо да признамо да смо забринути и за здравствено стање овог бившег “отпораша” и што неко са таквим суманутим мислима шета међу народом. Градски одбор Српске напредне странке Шабац захтева од надлежних да више не толеришу овакве појаве, већ да их под хитно процесуирају! 

Греше и Срђан Миливојевић и Драган Ђилас и сви њихови јуришници ако мисле да ће председник Александар Вучић устукнути пред најновијим претњама. Није ни раније, нити ће убудуће. Пут развоја на којем је Србија сада, нећете зауставити. Молимо само ову “пристојну” господу да уместо што троше енергију у смишљању монструозности, употребе бар десетину умних капацитета и то уложе у квалитетан економски програм. Грађани Србије показали су да то воле, а не гадости којима их свакодневно засипају ови што би на власт без избора, истичу шабачки напредњаци.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар