СНС Шапца: Метју Палмер – нова жртва Зеленовићевих манипулација и лажи

(Фото: Твитер)

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу запрепашћен је најновијим иступом бившег градоначелника Небојше Зеленовића. Уместо да задржи зрно достојанства, уколико му је остало, он наставља да манипулише и најбезочније лаже.

Најновија жртва његових бескрупулозних лажи је Метју Палмер, изасланик Стејт дипартмента за Западни Балкан, којем се пожалио на тобожњу „неприхватљиву злоупотребу институција коју спроводи власт у Србији“. Ово је рекао човек који се здушно потрудио да локалне изборе у Шапцу претвори у демонстрацију бесмисла и голе силе преточене у правилнике који су само њему одговарали.

О „неприхватљивој злоупотреби институција“ и изборним условима говори човек који је инсталирао своју Градску изборну комисију која је доносила одлуке искључиво у име Зеленовићеве изборне листе. Ово је било не само у супротности са изборним законима, већ и са Уставом Републике Србије.

Човек који није дозволио да на бирачким местима председник одбора буде било ко, а да није из његове партије. Актима Градске изборне комисије, била је повређена и Уставом зајамчена слобода кретања, као и тајност гласања. Само је у Шапцу било могуће да чланови, односно председник бирачког одбора могао да види како грађани гласају, јер је неком суманутом одлуком гласачко место било тако окренуто!

О злоупотребама говори особа која је посредством својих послушника дала налог да само његов председник бирачког места има апсолутно право да броји гласове. О злоупотребама се дрзнула да говори особа која је дала налог да чланови бирачких одбора из партије која није његова не могу ни до тоалета да оду. Небојша Зеленовић, поштењачина и борац за правду, и његов ментор Душан Петровић, који су са одобравањем слушали како се предлаже тровање лексилијумом чланова бирачких одбора из редова Српске напредне странке.

Питамо се, да ли је поражени и од стране народа отерани градоначелник, обавестио Метјуа Палмера о својим непочинствима? Питамо се да ли је изасланик Стејт дипартмента од Небојше Зеленовића чуо бар део скандалозних потеза које је овај приредио својим суграђанима?

Да ли је бивши градоначелник Шапца, у међувремену самопрокламовани борац против климатских промена, обавестио свог госта да је, док се државни врх наше земље борио против вируса Корона, злоупотребио ванредно стање и покушао да прекине изборе у Шапцу и одуговлачи изборни процес како би купио време у покушајима да сакрије све злоупотребе његове владавине у Шапцу?

Небојша Зеленовић сваким даном пада све ниже. Његове лажи постају све отровније. У жељи да се врати на власт не преза од најподмуклијих удараца. Очигледно мисли да се нико не сећа шта је радио пре само годину дана. Шапчани му нису заборавили. Нажалост, у своје лажи увлачи и стране дипломате. А све то у нади да ће се поново докопати касе коју пуне грађани.

(Извор: ГО СНС Шабац)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар