СНС Шапца: Лажни еколог Зеленовић опет oбмањује Брисел

Знају ли у Бриселу и да их Небојша Зеленовић лаже када говори о слободи и независности медија, јер новинаре чије му се извештавање не свиђа назива „медијским плаћеним убицама“?

Градски одбор Српске напредне странке Шабац није изненађен што је лажни еколог Небојша Зеленовић поново на екскурзији у Бриселу. Пошто тврди да са представницима Европског парламента разговара о „даљем урушавању демократије у Србији“, постављамо питање бившем градоначелнику Шапца да ли је упознао Брисел са „демократијом“ и „поштеним изборним условима“ које је спровео у свом граду прошле године?

Подсећамо јавност да су по рецепту Небојше Зеленовића поштени избори и унапређени изборни услови подразумевали да Градска изборна комисија доноси одлуке искључиво у интересу бившег градоначелника. То је подразумевало и да се изборна правила мењају у току процеса, да на челу бирачких одбора буду једино представници Зеленовићеве партије, па чак и да они сами броје гласачке листиће.

Насиље према политичким неистомишљеницима, такође је одлика групе коју је предводио на изборима поражени Зеленовић. Застрашивање суграђана, вандализам, примитивно и агресивно понашање кандидаткиње са Зеленовићеве листе која је у то време била директорка градског јавног предузећа, само су део из богатог асортимана непочинстава Небојше Зеленовића и његових најближих сарадника. Да ли је о овоме обавестио представнике Европског парламента?

Питамо се да ли су саговорници Небојше Зеленовића у Бриселу упознати са плановима да се представници Српске напредне странке током изборног дана у Шапцу дрогирају лексилијумом? О овоме сведочи снимак са састанка којем је присуствовао не само Небојша Зеленовић, већ и његов политички отац Душан Петровић. Уместо осуде таквог плана, грохотом су се смејали. Знају ли за ово у Бриселу? Знају ли у Бриселу и да их Небојша Зеленовић лаже када говори о слободи и независности медија, јер новинаре чије му се извештавање не свиђа назива „медијским плаћеним убицама“?

Градски одбор Српске напредне странке Шабац подсећа јавност да је изборни праг спуштен на три одсто. Ово је за амбициозног Небојшу Зеленовића, очигледно непремостива препрека. Зато нас не чуди што вршља по Бриселу, поново кукавички оговара своју државу и мољака европарламентарце да га доведу на власт. По могућности без избора. Јер, изборе је изгубио и у својој месној заједници.

У Србији се на власт долази вољом народа, на бирачким местима. Тужно је што на ову чињеницу често морамо да подсећамо Небојшу Зеленовића и његове другове. Жалосно је и што овај лажни еколог још увек није схватио да грађани подржавају политику резултата. Такву политику донео је председник Александар Вучић. И зато смо изненађени што Небојша Зеленовић ово не уочава, већ и даље сматра да је довољно отпутовати на тродневни излет у Брисел, а неко од тамо ће га поставити на власт у Србији. Не иде то тако, господине Зеленовићу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар