fbpx

СНС Шапца: Лажне патриоте трагедију нашег народа покушале да искористе за стицање ситних политичких поена

У дану када се са болом сећамо жртава агресије НАТО пакта који је пре 24 године бомбардовао нашу земљу, разочарани смо што су поједине партије, које се изјашњавају као „државотворне“, трагедију нашег народа покушале да искористе за стицање ситних политичких поена.

Ови самохвалисавци величином свог патриотизма и бусањем тобожњом бригом за судбину српског народа на Kосову и Метохији, још једном су показали да их једино интересује власт. И да им је једина политика оличена у мржњи према председнику Србије Александру Вучићу.

Нечасне намере групе самозваних „државотворних“ патриота коју су одржали скуп и у нашем граду, народ је одавно прозрео. Зато су се на скупу појавиле само локалне вође ових лажних патриотских група. Видели смо, додуше, у нашем граду и господина из Београда који се својевремено лажно представио да је Влах, како би се као национална мањина домогао посланичке плате.

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу пружа пуну подршку политици коју спроводи председник Вучић јер је таква политика једини гарант безбедности Срба на Kосову и Метохији и стабилности наше земље у целини. А резултати на изборима показују шта о томе мисле и грађани Србије.

ГО СНС ШАБАЦ

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар