СНС Шапца: Лаж, крађа, уцена и намештање избора заштитни знак Зеленовића

Српска напредна странка Градски одбор Шабац подсећа грађане да су лаж, крађа и уцена, удружени са намештањем изборних резултата и пљачком градског буџета, заштитни знак бившег шабачког градоначелника Небојше Зеленовића. Више од 30.000 гласова, у корист Српске напредне странке на локалним изборима у Шапцу, једина су истина и основни аргумент за још једну кривичну пријаву коју смо принуђени да поднесемо против Зеленовића.

Ако Зеленовић мисли да су грађани Шапца заборавили ко су људи из Заједно за Србију, шта су радили и колико су их пута обманули, на погрешном је путу. Јер Зеленовић је једини српски градоначелник осуђен за ненаменско трошење буџета, једини чији су активисти опортунитетом признавали да су куповали гласове и једини челник који је у изборној кампањи отворено претио и уцењивао свакога ко није на његовој страни.

Пласирајући нове измишљотине, Зеленовић је сада и сам разоткрио да је сарађивао са мафијом и криминалцима, што је недавно потврдио и одборник ЗЗС из Штитара Душан Туфегџић. Тај блиски сарадник јавно је сведочио да је упућен у бројна кривична дела шабачког властодршца Душана Петровића и Зеленовића, као и да је решен да о томе пружи доказе. У име Српске напредне странке поднета је кривична пријава надлежном тужилаштву и очекујемо брзу реакцију државе!

Да би се Зеленовић и његов ментор Петровић „опрали“ од куповине гласова у дугом периоду од 2008. до 2020. године, за шта их отворено прозива њихов компањон Туфегџић, они сваког ухапшеног криминалца виде и у Шапцу, мислећи да могу скренути пажњу јавности са својих криминогених радњи на којима би им позавидео и Ал Капоне. Тако су се вероватно „присетили“ да су баш у Шапцу, у сред изборне кампање 2020. године, видели и ухапшеног Вељка Беливука.

Српска напредна странка Градски одбор Шабац, поставља отворено питање Зеленовићу зашто је о Беливуковим наводним активностима у Шапцу ћутао 13 месеци и да ли му је, као правнику, познато да је и прећуткивање, такође кривично дело?! Зеленовић би морао објаснити грађанима и из којих се извора финансира његова кампања и да ли је финансирају и људи попут Беливука на пример!

Више је него очигледно да Зеленовић не постоји на политичкој сцени. Нема странку, нема чланове и нико га не подржава па покушава да скрене пажњу на себе ноторним лажима и нападима на Српску напредну странку.

Отворено се придружује хајци на председника Александра Вучића и део је екипе која покушава да дестабилизује Србију и омаловажи све постигнуте резултате. Зеленовић је, по свој прилици, део лудачког плана да се уништи углед државе и поквари све што је добро како би се умањила апсолутна подршка коју код грађана има Александар Вучић.

Истина је главни аргумент Српске напредне странке. Вељко Беливук никада није био у Шапцу, бар не према нашим сазнањима. Шта је радио са Зеленовићем тада и шта ради сада нека објасни Зеленовић. Нека објасни и зашто га први сарадници оптужују за криминалне радње и злоупотребе.

(Избор: СНС Шабац) 

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар