СНС Шапца: Крупне лажи и увреде одборника Туфегџића

Душан Туфегџић (десно)

Српска напредна странка Градски одбор Шабац најоштрије осуђује данашњи наступ одборника Душана Туфегџића, који је на седници Скупштине града Шапца изнео низ крупних лажи, вређао нашег председника Александра Вучића и прозивао највише градске челнике.

Туфегџић је за скупштинском говорницом тврдио како је шабачки СНС предводио батинаше у немилим догађајима на шабачком мосту 27. новембра, када је група људи предвођена бившим градоначелником Небојшом Зеленовићем блокирала саобраћај. Упутио је отворено писмо председнику Вучићу, које је потом предао у руке медија, које директно финансирају Душан Петровић и Зеленовић.

Али истина о догађају до које ће надлежни државни органи, надамо се, убрзо доћи, јесте да су наши чланови, полазећи на страначки скуп, били вређани, застрашивани, нападани и на крају да су њихови аутобуси засути каменицама. Да су људи у највећем страху прешли мост.

Српска напредна странка Градски одбор Шабац поставља јавно питање Туфегџићу и његовим сарадницима, да ли би им било драже да су сви наши чланови прошли као млади Душан Прокић! Да ли је требало да допустимо да нас шачица људи малтретира и бије зато јер припадамо странци која има највећу подршку коју је икада имала нека странка на политичком небу Србије.

Српска напредна странка Градски одбор Шабац позива надлежне државне органе, да у што краћем року разреше евентуалне недоумице око догађаја 27. новембра и процесуирају кривце, како лажне оптужбе Туфегџића и њему сличних не би оставиле горак утисак на све што СНС, на челу са председником Александром Вучићем, чини не само у Шапцу него и у Србији.

Градски одбор Српске напредне странке користи ову прилику да се похвали резултатима локалне власти у Шапцу јер је управо усвојени буџет града за 2022. годину, већи за милијарду динара, односно за четвртину у односу на пре годину дана када је СНС преузела град. А Туфегџић је, по налогу својих ментора, очигледно планирао да уништи ову лепу вест за Шапчане. Намера му није успела.

ГО СНС Шабац

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар