СНС Шапца: Кривична пријава против Зеленовића и више саучесника

– Градски одбор Српске напредне странке у  Шапцу поднеће кривичну пријаву против Небојше Зеленовића и више непознатих починилаца који су учествовали у крађама гласова у изборним процесима од 2008. па до краја 2020. године.

На ово смо се одлучили након што је одборник Заједно за Србију Душан Туфегџић, председник Савета МЗ Штитар алармирао јавност тврдњама како је бивша шабачка власт од 2008. године учествовала у куповини гласова – истиче се у данашњм саопштењу СНС-а Шапца.

– Надлежни државни органи имаће само један задатак – да испитају ове наводе, а уколико се оне испоставе тачним то ће значити да је власт Душана Петровића и Небојше Зеленовића била нелегална бар пуних 12 година.

Подсећамо грађане на чињеницу да је активиста ЗЗС из Варне прихватио опортунитет пред Основним тужилаштвом у Шапцу у процесу који је против њега поведен због тога што је нудио новац мештанима 2016. године, како би гласали за Зеленовића. Треба ли да подсетимо на начин на који су се годинама уназад одржавале крхке већине у шабачком локалном парламенту – бесомучном куповином одборника.

Зеленовићева дружина клела се у изборне услове у Шапцу све док исте није изгубила, потом је инсистирала на понављању гласања све до октобра, док их није напустило и оно мало бирача. Као да им то није довољно него су наставили ту своју лакрдију бесконачним жалбама Уставном суду, па међународном суду у Стразбуру, те избегавањем седница градске скупштине…

Српска напредна странка и њен председник Александар Вучић, као и Влада Србије, имају огромно поверење грађана, што ће се још једном показати на изборима који нас очекују на пролеће 2022. године.

Господо из Заједно за Србију, одустаните од глуматања бораца за правду и уозбиљите се јер то од свих нас очекују грађани Шапца и целе Србије – каже се у саопштењу за јавност Градског одбора СНС-а у Шаппцу.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар