СНС Шапца: Грађани нису заборавили Зеленовићеве малверзације

Градски одбор Српске напредне странке Шабац примећује да бивши градоначелник Небојша Зеленовић очигледно сматра да су Шапчани преспавали 20 година и да нико неће приметити да није ново лице у политици, што упорно покушава да представи јавности.

Мислио је први осуђени градоначелник у Србији због ненаменског трошења новца из буџета града, да ће ако се довољно гласно насекира због екологије и климатских промена, то бити довољно да грађани забораве на све малверзације које је чинио током владавине Шапцем.

Суграђани су му на последњим локалним изборима јасно рекли шта мисле и о њему, али и о политици свих оних који су Шабац за протекле две деценије довели до руба пропасти. А у Зеленовићеве лажи уверили су се и његови бивши другари из Савеза за Србију.

Српска напредна странка подсећа јавност да је Небојша Зеленовић издао кључну тачку такозваног Споразума са народом, а то је бојкот избора. Не само да је одлуком да изађе на локалне изборе превеслао и Драгана Ђиласа, већ је насамарио и потенцијалне бираче.

Онда је у Шапцу направио представу којој би позавидео и најмаштовитији сценариста. Направио је своју Градску изборну комисију, диктирао изборне услове, мењао их усред изборног процеса, постављао своје чланове за председнике бирачких одбора.

Као врхунац свега, подржавао је планове да се представници Српске напредне странке отрују лексилијумом који би им био сипан у кафу или сок. Србија и Шапчани добро се сећају снимка на којем се на тај монструозан предлог грохотом смеју Зеленовићеви такозвани борци за слободу. Међу њима био је и Душан Петровић, Зеленовићев политички отац.

И као да ништа није било, рециклирао се Небојша Зеленовић у еколога, те сада у склопу некакве Акције поново вршља по Србији. Као да је заборављено и његово дивљање у Лучанима или у Београду … Као да је заборављено шта је остало иза њега у Шапцу.

Оно што се догодило некада једном од водећих градова у Србији, са Зеленовићем и њему сличнима извесно је да ће се догодити свуда где овај лажни еколог распростре своје пипке. Небојша Зеленовић у политичку прошлост Шапца отишао је због лажи, манипулација, крађе народних пара и непоштеног односа према својим суграђанима.

Иза њега су остала села без воде и канализације, разроварени путеви, обесправљени и људи застрашени годинама његове страховладе. Са Небојшом Зеленовићем није могућ никакав споразум, јер ће зарад својих ситних политичких интереса издати и најближе сараднике.

(Извор: СНС Шабац)

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар