СНС ШАПЦА: Док се Вучић бори за Србију, опозиција се проводи на вашару

Док је председник Србије Александар Вучић свет упозоравао на све већу претњу опстанку српског народа на Kосову и Метохији, лажни еколог Небојша Зеленовић проводио се са својим друштвом на шабачком вашару.

А друштво, све до једног самозвани борци за Србију без насиља. У друштву екипа која из дана у дан наводно вапи за бољим животом за све грађане Србије и које су за срце ујели паризер, брашно и крем сир са нижим ценама. Друштво у којем се верници Српске православне цркве оптужују да су појели даброве у Војводини током посних дана.

Kажу да се боре против насиља, али се та борба не односи на сународнике на Kосову и Метохији. Срамотно је да у данима када се усложњавају напади на Србе, када наш народ премлаћује и хапси Kуртијева полиција, а председник Србије о овоме упозорава свет на Генералној скупштини Уједињених нација, ови који се боре против насиља, безбрижно се проводе на вашару.

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу подсећа да ово није први пут да се део опозиције спрда са својим народом. Хладили су ноге у гуменом базену који су поставили испред српског парламента, ометали доношење ребаланса буџета који би помогао најугроженијима и на сваки могући начин исмевали борбу председника Србије у очувању мира и стабилности наше земље. Додуше, Шапчанин Небојша Зеленовић имао је фасцинантан план да се у Србији, земљи без мора, оснује Ратна морнарица.

Шабачки вашар је добио нову димензију. Можда је Небојши Зеленовићу и његовим другарима који би без избора да дођу на власт, ипак место у том шаренилу на пољани Михајловац.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар