СНС Шапца честитао суграђанима Мађународни празник рада

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу свим суграђанима честита Међународни празник рада. И ове године 1. мај обележавамо под притиском епидемиолошке кризе настале због Ковида-19, а која је сасвим извесно, променила свет.

У најозбиљнијем изазову у модерној историји, највећи терет поднели су, свакако, здравствени радници. Није лако било ни запосленима у војсци, полицији, у комуналним службама, трговини. Нажалост, широм света велики број људи остао је без посла.

Одговорном политиком спремном да одговори на бројна искушења, Србија је показала да уме да брине о свом становништву. Финансијски пакети помоћи привредницима и запосленима допринели су да је наша земља једна од ретких у којој је мали проценат наших грађана изгубио посао.

Борба је у току, а ми из Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу поводом Међународног дана рада, желимо да се захвалимо свима који су бдели над нама док је Србија због епидемије била у ванредном стању и под полицијским часом.

Дубоко поштовање желимо да изразимо онима који су се бринули да имамо грејање, струју, свеж хлеб, чисте улице, онима који су чували мир. Захваљујемо се нашим јунацима у белим мантилима што су нам животе спашавали. И свима онима које не видимо, а од чијих радних задатака зависимо.

Без задовољних радника, нема ни развијене земље. Имамо план, он се остварује. Имамо циљ и на добром смо путу да га досегнемо. Када изађемо из ове немиле ситуације, настављамо још преданије да побољшавамо животни стандард грађана.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар