СНС Шапца: Борко или Борислав, јад и чемер пропале политике

Градски одбор Српске напредне странке Шабац поводом посете Борислава Стефановића Борка нашем граду, примећује да је партијски и интересни садруг Драгана Ђиласа у Шапцу доживео невиђени дебакл.

Тужно је било данас гледати Борка, а некада Борислава, како пред поприлично незаинтересованим Шапчанима покушава да представи некакав План за Дан после. А да све буде још смешније, на званичном Твитер профилу Странке слободе и правде, Борко Стефановић тврди да су наши суграђани били више него заинтересовани да чују шта овај реликт мрачног доба наше државе има да каже.

У Шапцу су 20 година на власти били ови који би поново да се врате, али ако је икако могуће без избора. Шапчани се владавине Боркових сабораца сећају само по лошем. И покушавају да њихову власт забораве што пре. То је уосталом показало и интересовање наших суграђана за посету једног од високих актера некадашњег политичког живота Србије.

Овај период Шапчани памте по масовним отпуштањима и обесправљењу сваке врсте. Зато су наши суграђани, као уосталом и грађани читаве Србије пре девет година рекли шта мисле о таквој политици. Шапчане више не можете да преварите!

Народ је изабрао Српску напредну странку на изборима, а подршка политици председника Александра Вучића расте из дана у дан. Ни Борко Стефановић нити било ко из Ђиласовог круга још увек нису схватили да је тајна Вучићевог успеха у резултатима.

Србија се гради, повезује новим саобраћајницама, људи се запошљавају у новим фабрикама, могу чак и да бирају у којој иностраној компанији ће да раде. Све ово је за време владавине и Борка и Ђиласа било непојмљиво. И онда се забринути Борко појави у Шапцу да говори о социјалној правди, али и о екологији, наравно, јер је то сада модерно.

Забрињавајуће је што Борко Стефановић, али и његов шеф Драган Ђилас, и даље потцењују народ. Нису смели да изађу на изборе јер знају да им је праг од свега три одсто био превисок да уђу у парламент. Народ их неће. То се у суботу видело и у Шапцу. И зато на све начине покушавају да се додворе странцима како би неко други уместо наших грађана одлучивао. У данашњој Србији коју води Александар Вучић то није могуће.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар