fbpx

СНС Шапца: Безумне претње председнику Србије једини политички програм лажних патриота

Кукавички напади на председника Александра Вучића и позиви на његово убиство постали су једини политички програм лажних патриота. Група која се прилично штедела када је требало одбранити интересе сопствене државе, сада се не штеди у количини језивих претњи упућених председнику Вучићу.

Колико им је било стало до Србије показали су оног дана када су из затвора ослободили терористе, као и онда када су се сакрили у мишју рупу док је српски народ прогоњен са вековних огњишта.

Видело се колико им је трагедија народа ком припадају тешко пала док су спаљиване светиње, а пре тога ломљени крстови на православим храмовима. Видело се и онда када су Срби убијани и када су прекопавани гробови да им се постојање у нашој јужној покрајини затре.

Тада гнева и огорчења у њима није било. Али, ево сада јунака: своју немоћ и неспособност покушавају да сакрију тако што ће позивати на убиство особе која сваког дана показује како се воли своја земља и свој народ.

Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу пружа пуну подршку председнику Александру Вучићу и захтева од надлежних органа да у складу са својим овлашћењима под хитно процесуирају безумне претње упућене председнику Србије. Јер, напад на председника је и напад на државу.

Живела Србија!

ГО СНС ШАБАЦ

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар