СНС Мачванског округа: Безрезервна подршка председнику Вучићу у борби против мафије

Српска напредна странка Окружни одбор Мачванског округа, безрезервно подржава председника Александра Вучића у борби против мафијашких кланова, који са својим помагачима из политике покушавају да завладају Србијом. Вељко Беливук само је један у низу оних чији су криминални послови и планови доведени у питање, али то што су се претњама и отвореним уценама обрушили на породицу Вучић  неће их заштити од закона.

Српска напредна странка Окружни одбор Мачванског округа упозорава да су се такозвани опозициони лидери, на много начина придружили Беливуку називајући га сведоком, иако врло добро знају да се ради о зликовцу без преседана, који је директно учествовао у најсуровијим погубљењима својих ривала.

Наш председник Александар Вучић је више пута истицао да зна шта га чека у борби против овако сурових злочинаца, али да упркос томе неће одустати и да држава мора бити јача од мафијаша. На најновије уцене јасно је рекао НЕ, а Српска напредна странка Окружни одбор Мачванског округа свим силама стајаће уз свог председника. Само захваљујући његовој огромној храбрости, енергији и истрајности Србија граби напред.

0 коментар
0

Прочитајте још

Оставите коментар